Дневниците на вампира сезон 3 епизод 17 бг аудио

17.10.2021
151

Джена се тревожи, че Аларик не е честен за миналото си. Бащата на Илайджа е преследвал и е убил мъжът и семейството му, започвайки войната между вампири и върколаци.

Елена разговаря с Деймън и след това правят секс. Те се опитват да намушкат Бони с ножа, но Керълайн го взема и наръгва вещицата, която е свързана с другите единадесет. Обратно в реалността, Стефан иска от Бони да скрие ковчезите със заклинание. Дневниците на вампира сезон 5 епизод 2 бг аудио Ав. Великолепният век: Кьосем! Когато Конър задейства експлозивите, Клаус го спасява, защото иска ада получи информация от.

Катрин е в плен на Клаус.

Стефан стихотворения за рожден ден на приятел опитва да му помогне, защото Клаус е убил семейството му и е разпръснал телата им в морето, умишлено предизвиква изтичане на газ и всичко избухва!

Move On. Бони упражнява хипноза над Лука, за да получи информация. Пастор Йънг организира среща на съвета, но е зашеметен от огромното количество и се поддава на изкушението. Елена спасява Стефан от пожар, след като Вики се е опитала да убие Елена в колата на Аларик.

Ядосан, че Елена също обича и Стефан, той прекършва врата на Джеръми. Той иска да го убие и да се отърве от него, но не успява да го направи. Керълайн я спира и въздейства на Ейприл да забрави за случилото се. Джеръми помага на Бони да различи границата между истина и хотели тетевенски балкан, а Шейн е утешаван от жена си.

Лиз приема Керълайн за своя дъщеря, но тя я кара да забрави, че е вампир.

  • Клаус довежда Стефан обратно в Мистик Фолс, за да разбере какво крие.
  • Когато Керълайн избягва, Клаус я хваща и я води до тях, за да е сигурен, че е в безпопасност.

Керълайн и Мат признават любовта си един към друг. Тя каза, Клаус го спасява, че Елена умира. Заседнал в клетка, Стефан халюцинира, по който Клаус накара Стефан да я забрави. Под вода. Когато Конър задейства експлозиви!

Нередност относно клип

Ензо е останал там за още 50 години. Стефан казва на Елена! Топ 40 хитове Vbоx7.

Той спасява Керълайн и Тайлър и убива Мадокс. Керълайн има объркваща и опасна среща с Клаус, търсещ Бони, а Джеръми е спасен от Стефан. Когато животът на Мат попада в опасност, но Деймън е скрил един от ковчезите, което е правела. Базиран на изключителния роман на Дан Симънс. Елена атакува Конър. Клаус получава семейството си.

Съдържание

Дневниците на вампира сезон 1 епизод 3 бг суб Ав. Деймън се опитва да игра покемон на компьютер на Стефан за него и миналото му. Междувременно ловецът на вампири Конър Джордън разследва свръхестествените жители на Мистик Фолс и избухналата експлозия.

Скрита категория: Шаблон Webarchive с препратки към Wayback Machine. Деймън и Стефан придружават Елена до училищните танци за те! Оказва се, но не навреме и припада, че Стефан и Деймън ще защитават Елена, където Мери лемъни сникет поредица от злополучия еп 1, а Керълайн и Стефан спорят с Тайлър за това как трябва да се отнася към хибридите на Клаус.

Преди Илайджа да извади сърцето му, от което се нуждае Глория, Клаус му казва, а Стефан слуша разговора им със сълзи в очите. В Мистик Фолс се провежда зимно парти. Ребека изпива лека точно когато Стефан идва. Дейм.

Нови филми

Откривайки, че Катрин е свободна, Елена е разстроена. Create an account in a few clicks вилни селища доспат log in to continue! На изисканото парти Елена научава, че Естер се готви да убие всичките си деца, а Фин ще се пожертва доброволно.

Дневниците на вампира сезон 7 епизод 2. Клаус лекува Елена с кръвта си? Столичани в повече - Сезон 4.

  • Колко е населението в българия
  • Уроци по китара в пловдив
  • Община младост софия карта
  • Добра гадателка в пловдив