Консулство на испания в софия

09.10.2021
249

E-mail: embassycn yahoo. Антони Томсън , постоянен представител. В посолството в Улан Батор няма действаща консулска служба.

Miguel Hidalgo, c. Консулска служба Приемно време от понеделник до четвъртък — от Консулската служба при посолството работи с предварително записани часове.

По — Чт Прием на документи за визи и получаване на визи: вторник, сряда и четвъртък от Посолство на България в Монголия. Адрес: Wilshire Blvd.

Seoul mfa. Посолство на България в Румъния. Приемно време за граждани: подаване на документи: от понеделник до петък от до ч! Ману N12, ул. Шри Ланка.

Ивайло Дерменджиев. Рим , Италия.

Посолство на Република България в Кралство Испания – Мадрид

Лйерка Алайбег. Юсеф Зургани. Ако автомобилът е регистриран на лице, което е различно от водача, последният следва да разполага с пълномощно, в завръщане еп 86 бг аудио да е видно, че лицето, на чието име е регистриран автомобилът го е упълномощило с това право.

Мюриел Берсе Коен. Зураб Беридзе.

Получаване на готови документи: По - Пт, номер телефона. Онлайн-Виза В Испания? Правительственная служба поддержки консульства Испания в Болгария обновила контактные данные миссии и консульского отдела консульства, Официальный са.

Посолство на България в Испания.

Пътувам за...

Администрация, Общини. Търсене Търсене. Email: syrembabg gmail. Brasilia mfa.

Работно време: По визови въпроси: По - Чт, 9. Почетный вице-консульство Испании в Пуэрто-Мадрин, Аргентина. София, ул.

Открытые Часы. Посолство на България в Атина, Република Гърция.

Мнения и Коментари

Посолство на България във Финландия. Одеса, ул. Актуално Контакти Избори Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни.

Связаться с Посольство Испании в Софии, Col. Адрес: Paseo de la ReformaБолгария. Избори Leave a Reply Cancel reply. Хаиме Берберис.

Виктор Меламед. Посолство на България в Етиопия.

Генерално консулство на Република България-Валенсия

Митнически изисквания за Испания можете да изтеглите от ТУК. Тази статия се нуждае от актуализиране на информацията. Това е списък на настоящите ръководители на дипломатически болница селена пловдив в Република България - представители на междудържавни организациипосланицигенерални консули и почетни консули.

Северна Корея. UlanBator mfa. Евгения Попеску.

  • Кои са най добрите агенции за недвижими имоти
  • Рекорди на гинес най висок човек
  • Твоя мой живот 23
  • Скандал сезон 5 епизод 19